ЖИРИ

Стеван Филиповић је српски филмски редитељ, монтажер и сценариста. Његов дебитански дугометражни филм Шејтанов ратник од стране критичара је оцењен као прекретница у српској кинематографији – први српски филм који је користио дигиталну технологију и модерне специјалне ефекте. Добитник је многобројних филмских међународних награда. Поред Шејтановог ратника, режирао је још два успешна дугометражна играна филма: Шишање и Поред мене.

Александра Цвијетић је дипломирани студент продукције. У свом богатом студентском и професионалном ангажамну, учествовала је на бројним филмским и телевизијским пројектима. Најрепрезетативнији ангажмани: продуцент дугометражног играниг филма Мамонга у режији Стефана Малешевића, главни организатор на дугометражном играном филму Јесен самураја, у режији Данила Бећковића, главни организатор 39. Фестивала филмског сценарија у Врњачкој Бањи, организатор серије Главом кроз зид, у режији Филипа Чоловића, емитовано на РТС-у и главни организатор на дугометражном играном филму Мали Будо, у режији Данила Бећковића.

Страхиња Савић је дипломирани мастер филмски и телевизијски редитељ, студент докторских научних студија одсека теорије драмских уметности, културе и медија на Факултету драмских уметности у Београду. Аутор је многобројних краткометражних играних филмова (Помрачење, Психосоцијал, Урбана потера на селу, Танго у три лика и три простора, Једна ноћ…) Већина приказани и награђивани на домаћим и међународним фестивалима.

Ваја Дујовић је српска позоришна, телевизијска и филмска глумица. Најпознатија је по улози Кринке Бранковић у телевизијској серији Једне летње ноћи, у режији Здравка Шотре као и по улози Јованке Чубриловић и филму Бранио сам Младу Босну, у режији Срђана Кољевића. Поред филмских и телевизијских пројеката, играла је и у неколико професионалних позоришних представа: Живот је сан, Народно позориште, у режији Слободана Унковског, Зечеви су брза храна, Београдско драмско позориште, у режији Маје Малетковић и FBI – Досије Тесла, у режији Нелета Карајлића.

Дарко Ивић је српски позоришни, телевизијски и филмски глумац. Дипломирао је глуму на Академији уметности у Београду у класи проф. Оливере Викторовић и Горана Јевтића. Осим глуме бави се реп музиком и ММА спортом. У домаћој кинемтографији познат је по ликовима Тадија (филм Поред мене), Бора (Проклети пас) и Киза (Војна Академија 3). Освајач је награде Златни витез у Москви 2014, са представом Солунци говоре.