ГОСТИ

Алена Кукушкина је рођена у Будимпешти. Дипломирала је на Институту за стране језике у Москви, ВГИК (Државни кинематографски Универзитет – С. Герасимов) и Филмску академију у Њу Јорку. Професионално искуство: ради као филмски редитељ у маркетинг индустрији са компанијама као што су: Nestle, Unilever, Mars, Pepsi. У 2011. години заједно са Андрејем Мујсином створила је Wordshop Music Video при Communication Academy Wordshop. Wordshop је награђен два пута првом наградом за најбољу маркетиншку Академију у свету.

Награде:

  • TMFF Monthly Film Festival Glasgow, UK 2016 – Best Music Video
  • Selby International Film Festival 2016 – Best Music Video
  • Short Stop International Film Festival, Glasgow, UK 2016 – Best Music Video.
  • Versi di Luce 2017, Modica, Italy – Best Music Video
  • Liverpool Independent Film Festival, UK 2017 – Best Music Video
  • Music Malt Fest, India 2017 – Best Music Video

Ивана Јаношев завршила је основне и мастер студије мултимедијалне режије на Академији уметности у Новом Саду у класи Никите Миливојевића и асистена Бориса Лијешевића. За свој први документарни филм је добила награду на словачком филмском фестивалу Артур 2016. године и филм је приказиван на још много фестивала. Од 2016. до 2017. је режирала популарну ТВ емисију Дневњак.

Milan Bath је проучавао историју и социологију пре него што се окренуо документарном филму. После неколико сарадњи започео је студије о аудиовизуелним медијима у Берлину. Филм Депортација је његов први кратки филм.